Driftsäker installation och service

Förutsättningar och arbetssätt inom industrin är ofta särskiljande för just den branschen. Kunskap om säkerhetsrisker, hur lösningar och system kommer användas i praktiken är därför viktigt för att utföra ett kvalitativt arbete. Vi har just den kunskapen som krävs och kan säkerställa att installationen både är anpassad efter verksamheten och kommer hålla över tid. Oavsett om arbetet sker ovan eller under jord.

Service & underhåll

Vi vet vilken kraft som krävs för modern industri såväl ovan som under jord. Driftsäkerhet över tid och underhållsarbeten under drift är därför självklarheter för oss. Genom felsökning, felavhjälpning och förebyggande insatser ser vi till att er lösning fortsätter leverera. Idag och i framtiden.

Energisektorn

I takt med att samhället förändras ökar efterfrågan på vind- och vattenkraft inom såväl privat sektor som inom industrin. Med den kunskap våra montörer besitter om branschen levererar vi driftsäkra installationer som möter den ökade efterfrågan på energi.

Gruvsektorn

Gruvans extrema förhållanden kräver kunskap om risker och förutsättningar. Vår erfarenhet och expertis inom pump-, ventilations- och berguppfordringsanläggningar samt metoder och utrustning för komplexa installationsmoment i t.ex. vertikala schakt är branschunika delar av vår breda kompetenspalett.

Vill du veta hur vi tar hand om helheten?

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.