Smarta skjutsystem för säker sprängning

Sprängning i en gruva är en kritisk process som inte får gå fel då brist på kontroll innebär risker för såväl personskador som gruvans produktivitet. Person- och driftsäkerhet i gruvindustrin har tagit stora kliv och är idag en av de viktigaste frågorna inom branschen. Genom vårt intelligenta skjutsystem blir sprängningsprocessen ännu säkrare, och ni får full kontroll över processen. Systemet är helt skalbart och ni väljer själva vilken omfattning som passar er bäst.

X-Blast

Med skjutsystemet X-Blast kan ni se till att processen omkring och under sprängning blir ännu säkrare. Systemet är baserat på modern och säker teknik avseende såväl hårdvara som kommunikation. Inom systemet finns flera lösningar att välja mellan, från enstaka moduler till heltäckande nät för hela gruvan. En sak kan vi garantera – det kommer att smälla.

Vill du veta hur vi tar hand om helheten?

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.