Framtiden i siktet.
Erfarenheten i ryggen.

Boliden Electro AB som varumärke har funnits sedan 2014. En kort tid jämfört med våra 90 år som kraftleverantör till gruvindustrin. Idag är vårt fokus fortfarande inställt på intelligenta lösningar till gruv- och energisektor. Men energi och dess roll inom industri och samhälle har förändrats. Krav på högre effektivitet, minskad miljöpåverkan och ansvaret gentemot omvärlden fortsätter driva förändringar. En utmaning vi på Boliden Electro gärna accepterar.

I en snabb och föränderlig värld är vi en ledande aktör i vår bransch. Vi arbetar affärsmässigt, lyhört och med fullt fokus på precision och teknisk höjd i syfte att skapa rätt effekt för våra kunder. Med våra ca 45 medarbetare besitter vi en stor mängd samlad kompetens och erfarenhet. Genom denna erfarenhet samt vår passion för samarbete och innovation levererar vi intelligenta kraftlösningar som ökar energieffektivitet, säkerhet och stärker er konkurrenskraft. Vi är placerade i samhället Boliden ca 3 mil väster om Skellefteå, men vår marknad sträcker sig över hela Sverige och även utanför dess gränser.

Läs mer om vilka vi är och var vi kommer ifrån under Historia.

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.