Innovativ, flexibel och hållbar elkraft

Behovet av elektricitet inom industrin fortsätter öka hela tiden. I takt med att samhället förändras gör så även kraven på miljöhänsyn och effektivitet. Vår erfarenhet av distribuerad elkraft ovan och under jord ger oss möjligheten att leverera enskilda lösningar, kompletta transformatorstationer eller skräddarsydda totalåtaganden. Alltid med fokus på säkerhet, tillgänglighet och flexibilitet utifrån era förutsättningar.

Tjänster inom elkraft

Vänd er till oss för tjänster inom elsäkerhet och driftansvar för allt från signalhantering, kommunikationsprotokoll och säkerhetssystem till kompletta högspänningsanläggningar. Vi hjälper er med dimensionering, selektivitetsplaner, kvalitetsanalyser, dokumentation och mycket mer.

Lösningar under jord

Arbetssätt och förhållanden under jord ställer stora krav på flexibilitet, mobilitet och säkerhet. Med vår erfarenhet av elkraft inom gruvsektorn är våra lösningar, från komplett infrastruktur till enskilda produkter, anpassade för att möta gruvverksamhetens unika villkor.

Lösningar ovan jord

För industri ovan jord erbjuder vi såväl standardiserade som skräddarsydda lösningar för distribuerad elkraft. Vi utvecklar och tillverkar bl.a. teknikhus och transformatorstationer som levererar även under de mest extrema förhållandena.

Vill du veta hur vi tar hand om helheten?

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.