Säker automation av industriprocesser

Vi står mitt i en ny industriell revolution. Det som har kommit att kallas ”Industry 4.0” för med sig nya teknologier och koncept inom automation. Genom att låta teknik ta en avgörande roll inom industriella processer kan både säkerhet, effektivitet och därigenom lönsamheten öka. På Boliden Electro kan vi hjälpa er med allt från lösningar inom mjukvara och hårdvara till smarta tjänster inom programmering och maskinsäkerhet.

Automationstjänster

Med automation kan ni öka er lönsamhet, nå era effektivitetsmål och stärka er konkurrenskraft. Vi hjälper er med bl.a. elkonstruktion, PLC- och HMI-programmering. Våra certifierade experter inom maskinsäkerhet ser även till att er lösning uppfyller krav på driftsäkerhet.

Automationslösningar

Vi erbjuder allt ifrån skåptillverkning till kompletta, intelligenta automationslösningar som våra egenutvecklade systemplattformar iQS och X-Pulp. iQS ger dig kontroll över kraftflödet, möjlighet till styrning av ventilation och flödesreglerad stafettpumpning. Med X-Pulp distribueras sprängmedlet i gruvan säkert, effektivt och spårbart.

Vill du veta hur vi tar hand om helheten?

Vi och våra partners använder cookies för att förbättra och personalisera din upplevelse, visa annonser baserade på dina intressen och för att mäta och analysera data. Genom att använda vår webbplats och våra tjänster godkänner du att vi använder cookies som beskrivet i vår Privacy Policy.